Bra att veta

Bra att veta

Innan, under och efter din yogaklass.

Hitta hit

Studion ligger på Viktoriagatan 5 i Köping, en halvtrappa ned. Några parkeringsplatser finns framför entrén, annars är det gatuparkering i kvarteret.


Studion öppnar 20 minuter innan yogaklassen börjar. Det kan vara skönt att komma i tid och hinna vila en stund på mattan eller ta en kopp thé innan klassen börjar. Ytterkläder och värdesaker lämnas i entrén, dörren låses när klassen startar.

Innan klassen

Tänk på att inte äta eller dricka närmaste timmen innan yogaklassen. Var ren och tvätta gärna dina fötter. Enligt yogisk filosofi duschar man innan man yogar och inte efteråt. Kom ombytt och ta med dig en varm tröja till slutet av klassen då vi vilar en stund. Mjuka, följsamma kläder är att rekommendera, vissa föredrar löst sittande kläder och andra tighta. Undvik parfymer och andra starka dofter.


Yogamatta

Det finns yogamattor att låna. När du yogat ett tag är det skönt att ha sin egen matta, men testa först några olika varianter i yogastudion så du vet vilken typ av matta du vill ha. Yogamatta av bra kvalité finns att köpa på studion.

STHIRA SUKHAM

- stadigt och lätt