LÄRARE

Lärare

BaraYogastudion startades 2009 av Anki Ahlén i Köping.

Studion har flera lärare, här kan du läsa mer om oss.


Anki Ahlén

Jag  är VD och grundare av barayogastudion. Jag undervisar i hatha, vinyasa, yin, restorative, meditation samt pranayama. Jag erbjuder även PT-yoga, terapeutisk individuell yoga samt coachande samtal. Jag är förutom yogalärare 500h+, grundutbildad psykoterapeut samt specialistsjuksköterska i psykiatri med lång erfarenhet av psykisk ohälsa. I min utbildning inom ISHTA-yogan så är det just att hitta din indivuella praktik, som passar just dig, oavsett nivå och erfarenhet. Min önskan är att ni ska hitta balans mellan kropp och knopp, finna lugn och ro, och hitta din återhämning, i den lugna yogan eller i svettiga vinyasaklasser.

Anki Ahlén

Emma Lord Clefberg

För mig är yoga ett verktyg i vardagen och vid alla möjliga situationer som livet tagit mig till. Jag är certifierad yogalärare 200h inom Hatha yoga. Min dröm är att hjälpa stressade studenter och vuxna att hitta ro med hjälp av yoga på samma sätt som jag gjorde vid 15 års ålder och fortfarande gör.   

 

Emma Lord Clefberg

Dobrila Sandblom

Mitt namn är Dobrila Sandblom. Yoga för mig är rörelse och andning i harmoni med sinnet oavsett vilken yogaform man utövar. Jag är utbildad yogalärare 200h inom Hatha, Yin, Vinyasa och Hot Yoga.


Dobrila Sandblom

Sofie Clefberg

Jag har yogat på barayogastudion sedan starten 2009 och sköter studions webb och kommunikation. Jag är ofta på klasserna i studion och svarar gärna på frågor om allt från det praktiska till hur det är att yoga för våra fantastiska lärare.

Sofie Clefberg