NYHETER

NYHETER

10-årsjubileum!

2019-08-05


Tänk att det är tio år sedan jag öppnade på västra långgatan. Många yogisar har passerat genom åren, men många har varit kvar. Det är jag oerhört tacksam och glad för.

Nu vill jag lite tillbaka till er, och för att fira 10 åren med er så erbjuder jag 10% rabatt på på höstens kurser, och om du vill gå två gånger i veckan så är det ännu större rabatt.

855 kr för en kurs och 1600 kr för två kurser. Fördelen med att gå en kurs är att du alltid har din plats bokad, du är en del i en grupp och då är det lättare att du kommer iväg. Missar du en gång, så tar du igen den i annan lämplig grupp.

Du kan vara garanterad, att här på studion, är alla väl kvalificerade att undervisa, och jag säkerställer kompetensen med jämna mellanrum. Dels genom feedback från er yogisar, men även så deltar jag på passen och har därigenom möjlighet att ge konstruktiv feedback till mina lärare, så att dom i sin tur kan växa som lärare.


Kram Anki


Workshop med Ulrica Norberg: STRONG AND SWEET

Lördagen den 17 augusti 2019 - alla nivåer är välkomna


8.30

YOGAKLASS - OPEN to GRACE.
Träd in på mattan och följ med på en resa genom kroppen med andningen som takthållare. Fokus ligger på att stabilisera kroppen via god hållningsteknik, mobilisera kraft genom att arbeta med musklerna, minska på spänningar genom kloka sekvenser, minska anspänning genom sköna och mjuka rörelser samt stärka sinnet genom fokus- och koncentrationstekniker. Ulrica kommer att lägga tonvikt på rotationer och bröstöppnare vilket är en lovsång till ryggraden.
Detta är en klass där du kommer ut och känner dig öppen, klar och fri.  Du kommer svettas, beröras, utmanas och frigöra en massa energi som lämnar dig vibrerande och lugn mot slutet av klassen. Passet kulminerar i en längre avspänning, meditation och avslappning.


10.30

FÖRELÄSNING -  BLI DIN EGEN KRAFTKÄLLA


LUNCH 45 min


12.30-14.30

YOGAKLASS- BODILY PARADISE.
Välkommen till en stund där vi ämnar uppbringa ökad avspänning i kroppen, sinnet och själen. Med fokus på ben, bäcken och ländrygg. Klassen börjar med mjuk rörelse och andning, med syfte att arbeta mot återhämtning.
Vi skrider in i olika positioner som vi håller lite längre; så kallad. Yinyoga. Vi kliver in i kroppens filter, fascia, och via andning, placeringar av kroppen på olika sätt, hittar platser av spänning, hjälper att släppa taget och frigöra kraft och öka cirkulation och frihet i sinne. Om och om igen. Från en position till en annan.
Då vi kommer djupare in i fokus så tar vi oss djupare in i återhämtning via Restorative yoga.

Denna klass är ett paradis för alla.

Kostnad 750 kr, anmälan här i evenemanget. När du fått bekräftelse att du har en plats skall betalning ske. Du har din plats när du har betalat in.

Bankgiro 412-8138
Swish 123 420 9060

Ulrica kommer att ha med sig några ex av hennes böcker som du har möjlighet att köpa och få signerade. Swish eller kontant betalning. Böckerna kostar ca 200 kr styck.

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Bio/Presentation Ulrica:

Yogaläraren, författaren och kreativa inspiratören Ulrica Norberg är passionerat intresserad av berättelser, bilder, mänsklighet och individualitet och brinner för att se människor växa.

Förutom att undervisa i Yoga/Meditation till individer och grupper, arbetar Ulrica arbetar som kreativ konsult, föreläsare och författare och har skrivit ett dussin böcker om hälsa och välmående. Hon har en magisterexamen i film, kommunikation och journalistisk samt är utbildad inom medicin, hälsa och träning. Ulrica introducerades till meditation och yoga i tidiga tonåren och sedan dess fördjupat sitt intresse genom otaliga resor världen över och inom olika kulturer. Hon har flera utbildningar inom yoga i flertalet stilar, meditation, filosofi, ayurveda, anatomi för de främsta i sin genre. Med hela världen som arbetsfält, utbildar och inspirerar hon via olika utbildnignar, workshops, online kurser, events och retreats samt har ett finger med i spelet i flera kreativa projekt inom reklam, böcker och film. Hon är initierad till den ärofyllda titeln Yogiraj; Yogamästare som bara ärats 9 västerlänningar innan henne. Ulrica har spelat en viktig roll för yogans utveckling i Europa från 90-talet, och var en av de första i Europa att undervisa Poweryoga och Yinyoga samt erbjuda Personlig träning i yoga/skräddarsy yoga för individer. Hon räknas till en av Skandinaviens pionjärer inom yoga och meditation och har utbildat hundratals yogalärare i världen.

Nyfiken, modig, öppensinnig, rutinerad, intelligent, varm och generös är några av de ord man ofta hör beskriva Ulrica samt många uppskattar hennes entuasmerande, inspirerande och tydliga sätt att undervisa. Viktoriagatan 5, Köping

ankí@barayogastudion.se

076-024 85 42

Sidansvarig: Sofie Clefberg