NYHETER

NYHETER

Workshop med Ulrica Norberg: STRONG AND SWEET

Lördagen den 17 augusti 2019 - alla nivåer är välkomna


8.30

YOGAKLASS - OPEN to GRACE.
Träd in på mattan och följ med på en resa genom kroppen med andningen som takthållare. Fokus ligger på att stabilisera kroppen via god hållningsteknik, mobilisera kraft genom att arbeta med musklerna, minska på spänningar genom kloka sekvenser, minska anspänning genom sköna och mjuka rörelser samt stärka sinnet genom fokus- och koncentrationstekniker. Ulrica kommer att lägga tonvikt på rotationer och bröstöppnare vilket är en lovsång till ryggraden.
Detta är en klass där du kommer ut och känner dig öppen, klar och fri.  Du kommer svettas, beröras, utmanas och frigöra en massa energi som lämnar dig vibrerande och lugn mot slutet av klassen. Passet kulminerar i en längre avspänning, meditation och avslappning.


10.30

FÖRELÄSNING -  BLI DIN EGEN KRAFTKÄLLA


LUNCH 45 min


12.30-14.30

YOGAKLASS- BODILY PARADISE.
Välkommen till en stund där vi ämnar uppbringa ökad avspänning i kroppen, sinnet och själen. Med fokus på ben, bäcken och ländrygg. Klassen börjar med mjuk rörelse och andning, med syfte att arbeta mot återhämtning.
Vi skrider in i olika positioner som vi håller lite längre; så kallad. Yinyoga. Vi kliver in i kroppens filter, fascia, och via andning, placeringar av kroppen på olika sätt, hittar platser av spänning, hjälper att släppa taget och frigöra kraft och öka cirkulation och frihet i sinne. Om och om igen. Från en position till en annan.
Då vi kommer djupare in i fokus så tar vi oss djupare in i återhämtning via Restorative yoga.

Denna klass är ett paradis för alla.

Kostnad 750 kr, anmälan här i evenemanget. När du fått bekräftelse att du har en plats skall betalning ske. Du har din plats när du har betalat in.

Bankgiro 412-8138
Swish 123 420 9060

Ulrica kommer att ha med sig några ex av hennes böcker som du har möjlighet att köpa och få signerade. Swish eller kontant betalning. Böckerna kostar ca 200 kr styck.

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Bio/Presentation Ulrica:

Yogaläraren, författaren och kreativa inspiratören Ulrica Norberg är passionerat intresserad av berättelser, bilder, mänsklighet och individualitet och brinner för att se människor växa.

Förutom att undervisa i Yoga/Meditation till individer och grupper, arbetar Ulrica arbetar som kreativ konsult, föreläsare och författare och har skrivit ett dussin böcker om hälsa och välmående. Hon har en magisterexamen i film, kommunikation och journalistisk samt är utbildad inom medicin, hälsa och träning. Ulrica introducerades till meditation och yoga i tidiga tonåren och sedan dess fördjupat sitt intresse genom otaliga resor världen över och inom olika kulturer. Hon har flera utbildningar inom yoga i flertalet stilar, meditation, filosofi, ayurveda, anatomi för de främsta i sin genre. Med hela världen som arbetsfält, utbildar och inspirerar hon via olika utbildnignar, workshops, online kurser, events och retreats samt har ett finger med i spelet i flera kreativa projekt inom reklam, böcker och film. Hon är initierad till den ärofyllda titeln Yogiraj; Yogamästare som bara ärats 9 västerlänningar innan henne. Ulrica har spelat en viktig roll för yogans utveckling i Europa från 90-talet, och var en av de första i Europa att undervisa Poweryoga och Yinyoga samt erbjuda Personlig träning i yoga/skräddarsy yoga för individer. Hon räknas till en av Skandinaviens pionjärer inom yoga och meditation och har utbildat hundratals yogalärare i världen.

Nyfiken, modig, öppensinnig, rutinerad, intelligent, varm och generös är några av de ord man ofta hör beskriva Ulrica samt många uppskattar hennes entuasmerande, inspirerande och tydliga sätt att undervisa. 


Sommarschema på studion

2019-05-13


Från 20 maj till 11 juli är det sommarschema med fem drop-in-klasser på barayogastudion.


Tisdag

17.30: Hatha yoga

19.00: Yoga för män


Onsdag

06.30: Morgonyoga

17.15: Yinyoga


Torsdag

17.15 Hatha yoga (Emma)


Kostnad: 100 kr

Varmt välkomna! 


Ett pass försvinner och tre nya kommer in!

2019-03-06


Från och med vecka 12 (18 mars) så ser schemat lite annorlunda ut. Jennys pass på Måndagar utgår. Istället finns det tre helt nya drop-in pass, ett på torsdag kväll, ett efterlängtat morgonpass och ett lunchpass på fredagar! På torsdagar 17.15 håller Emma Clefberg ett baspass i drop-in-format som passar alla - van som ovan. På fredagsmornar klockan 06.00-07.00 kan vi starta dagen tillsammans med Dobrila Sandblom och på fredagslunchen kan vi ladda inför helg med ett baspass med Anki Ahlén mellan 12.00-12.55. 


Drop-in-passen med våra nya lärare Emma och Dobrila kostar 100 kronor. Ankis drop-in på fredag lunch kostar 130 kr. Det är bara att dyka upp!


Läs gärna mer om våra nya yogalärare här.


Viktoriagatan 5, Köping

ankí@barayogastudion.se

076-024 85 42

Sidansvarig: Sofie Clefberg